VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Prof. Dr. MEHDI HYSENI

Diplomaci “win-win” apo “biz-bat-bat” për Kosovën? – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | June 23, 2018

Për kryeministrin Edi Rama, “Greqia partner strategjik”, kurse për Çamerinë, varr tragjik! – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | November 25, 2016

Polemikën Daçiq-Çitaku, se “vuri në pullë” asnjëri nga anëtarët e KS-së së OKB-së! – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | November 19, 2016

Edhe me Trumpin, Amerika do të jetë superfuqi botërore unipolare – Nga Prof.Dr.Mehdi Hyseni

By | November 15, 2016

“Kombi kosoavr” nuk është IDE e Shqipërisë, por fantazmë e reinkarnuar e Serbo-Jugosllavisë! – Nga Prof.Dr.Mehdi Hyseni

By | November 15, 2016

Jo midis Bregoviqit dhe Andriqit, por mes Sami Frashërit dhe Vaso Pashë Shkodranit – Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | October 29, 2016

Urime për fitoren Shqipëria ime, ngushëllime pisave për disfatën e Serbisë! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | October 14, 2015

Serbia gjenocidale si ‘ISIS-i’, jo Kosova paqësore – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | October 7, 2015

Papa Françeskut t’i jipet Çmimi Nobël për paqe! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | October 2, 2015

Mos bini pre e diskriminimit të policisë kufitare serbe! – Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | September 16, 2015

Në provë diplomacia e Prishtinës dhe e Tiranës – Nga Prof. dr. MEHDI HYSENI

By | September 12, 2015

‘Zajednica serbe’, e pranueshme vetëm për ‘viranët’ e mjerë dhe të verbër politikë shqipfolës – Nga Prof. dr. MEHDI HYSENI

By | September 11, 2015

“Mali Sloba” i rrezikshëm si “veliki Sloba” për Kosovën – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | September 6, 2015

Politika dhe diplomacia e vonuar – garanci për falimentim – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | September 4, 2015

Me emër, me vepër dhe me varr për bashkimin kombëtar! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 31, 2015

“Konkurs diplomatik” i Thaçit, kërkohet një Vili Brant në Serbi!!! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 30, 2015

Marrëveshja “Zajednica srpskih opstina”- POLITIKE mbi Planin e Ahtisarit dhe mbi Kushtetutën e Republikës së Kosovës! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 27, 2015

JO, ende nuk ka ndodhur ribashkimi, por bashkëpunimi dhe afrimi i shqiptarëve në Ballkan! – Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 26, 2015

Barometri diplomatik – Kisha (politike) serbomadhe-destabilizuese permanente e Ballkanit – Nga Prof. dr. MEHDI HYSENI

By | August 24, 2015

Kryediplomati i Kosovës Hashim Thaçi e pohoi të vërtetën në KS të OKB-së në Nju-Jork, se Serbia bëri gjenocid në Kosovë! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 22, 2015

Serbia (ende) me strategji garashaniane dhe milosheviqiane, nuk e njeh Kosovën! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 21, 2015

Serbia agresore nuk ka asnjë të drejtë t‘i “vajtojë” viktimat e huaja të gjenocidit të saj! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 12, 2015

Gjykata Speciale me shumë pikëpyetje dhe dyshime për drejtësinë evropiane dhe ndërkombëtare – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 10, 2015

Barometri diplomatik – Kolinda Grabar-Kitaroviq: Të dua populli im, të dua atdheu im, të dua Kroacia ime! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | August 6, 2015