VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Bujanoci

Lugina e Preshevës, edhe një vit shkollor pa libra në gjuhën shqipe

By | November 25, 2019

Ragmi Mustafa: Jemi për bashkëpunim me Beogradin, por pa presione

By | August 9, 2019

Para se të kërkohet bashkimi, do duhej të vizitohet Medvegja, Bujanoci dhe Presheva – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | September 13, 2018

Liderët institucionalë të Kosovës deklarohen për bashkim me Luginën-kurse mungojn Abetaret?! – Nga REFIK HASANI

By | September 11, 2018

Hoxhaj reagon pas policia serbe ia ndalon hyrjen Islamit

By | August 8, 2018

Serbia spastron shqiptarët e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit nga regjistrat e gjendjes civile dhe BE-ja i bën iso! – Nga Isuf Bajrami

By | March 18, 2018

Avokati i popullit kërkon legalizimin e shqiptarëve nga Lugina e Preshevës

By | March 17, 2018

Në provë diplomacia e Prishtinës dhe e Tiranës – Nga Prof. dr. MEHDI HYSENI

By | September 12, 2015