VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Skënder Karaçica

Grimca jete – Amerika dhe ditët e izolimit – Nga Skënder Karaçica

By | April 5, 2020

Kasem Billali, partia e tespive ,,Besa,, nuk e ka informuar drejt kongresistin Eliot Engel në Washington – Nga Skënder KARAÇICA

By | March 7, 2020

Talat Xhaferi përmes gazetës ,,Politika,, të Beogradit e përkrah mendimin e dialogut (pa ndërmjetësues) të A. Vuçiçit(!) – Nga Skënder KARAÇICA

By | February 28, 2020

ÇIKAGO: SHSHA THIRRJE KRERËVE POLITIKË PËR ULJEN E TENSIONEVE NË SHQIPËRI

By | February 27, 2020

Lufta e Kosovës dhe krimet serbe temë e debatit në Universitetin DePaul në Çikago – Nga Skënder KARAÇICA

By | February 27, 2020

Diaspora shqiptare nëpër botë dhe nga Evropa dhe Amerika, kërkon që fondi i hoxhë Elvis Naçe të bëhet zyrtar Nga Skënder Karaçica

By | February 19, 2020

SHSHA në Çikago i dërgoi porosi Vjosa Osmanit: mos e harro diasporën shqiptare në Amerikë – Nga Skënder KARAÇICA

By | February 18, 2020

Flamuri i shtetit të Kosovës në qendër të Çikagos – Nga Skënder KARAÇICA

By | February 15, 2020

Normalisti i Normalës së Elbasanit,Hydajet Bregu ishte caktuar mësues në Mitrovicë – Nga Skënder Karaçica

By | February 15, 2020

TV KLAN (Pa)debati me Edi Ramën! – Nga Skënder KARAÇICA

By | February 14, 2020

Vdekja e përditshme e të rinjve shqiptarë në Itali! – Nga Skënder KARAÇICA

By | February 14, 2020

IN MEMORIAM Nexhmije Pagarusha ne koncertin e fundit – Nga Skënder Karaçica

By | February 8, 2020

Lotët e bareshës (Nexhmije Pagarushës) – Poezi nga Skënder Karaçica

By | February 8, 2020

Në Universitetin DePaul në Çikago – Shqiptarët kujtojnë hebrejt… – Nga Skënder Karaçica

By | February 3, 2020

Hafiz Jusuf Azemi mbushi 100 vjet të jetës dhe 70 vjet në shërbim të çështjes kombëtare shqiptare – Nga Skënder Karaçica

By | January 24, 2020

Pse sugjerimet shkencore të prof.dr. Zejnullah Gruda rreth kufirit Kosovë-Mali i Zi kalojnë në heshtje të Prishtinës…?! – Nga Skënder Karaçica

By | December 28, 2019

E kohës – JO! Manifestime të synetisë nga Turqia në hapësirën etnike shqiptare në Ballkan! – Nga Skënder Karaçica

By | July 20, 2019

Mallëngjimi bulevardesk – Kujt i duhet folk-serb në Tiranë? – Nga Skënder Karaçica

By | July 17, 2019

Albanian TV of America – Dr.Koço Danaj dhe debati për gjenocidin grek ndaj Çamërisë – Nga Skënder Karaçica

By | July 15, 2019

Nismë Shqipëri-Kosovë – Të anulohen pikët e Kongresit të Berlinit(1878)dhe çështja grabitqare nga fqinjët të tokave të Shqipërisë – Nga Skënder Karaçica

By | July 15, 2019

E kohës – Daut Dauti e ha bukën e huaj dhe e fyen popullin shqiptar! – Nga Skënder Karaçica

By | July 8, 2019

Sy me sy me lajmin – Mos ma vidhni shtetin shqiptar…! – Nga Skënder Karaçica

By | July 6, 2019

E kohës – Në demokraci pushtetin e ka populli,udhëheqja politike është shërbëtare e këtij pushteti…! – Nga Skënder Karaçica

By | June 22, 2019

E kohës – Pse nuk erdhi udhëheqja e Shqipërsië në përurimin e Autostradës ,,Arbër Xhaferi,,? – Nga Skënder Karaçica

By | May 31, 2019