VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Madeleine Albright

Madeleine Albright mbi autoritarizmin dhe luftën kundër virusit – Nga Madeleine Albright, The Economist*

By | June 2, 2020

Një rrëfim ndryshe: “Zonja e hekurt” Madeleine Albright tregon sekretet e jetës dhe pengjet ndër vite

By | May 14, 2020

Madeleine Albright: SHBA “nuk po ndihmon” në zgjidhjen e mospajtimeve mes Kosovës dhe Serbisë

By | May 10, 2020

Koronavirus plus Richard Grenell! Nga Elida Buçpapaj

By | March 28, 2020

Çka përmban letra që Albright ia dërgoi Haradinajt

By | July 15, 2019

Clinton: “NATO mund ta ketë fituar këtë luftë, por qytetarët e Kosovës e fituan paqen”

By | June 12, 2019

Në orën 11:00 Clinton del në sheshin kryesor të Prishtinës, qytetarët e kanë rastin ta përshëndesin

By | June 12, 2019

Dolli për presidentin Clinton dhe sekretaren e shtetit Madeleine Albright!

By | June 11, 2019

Bill Clinton dhe Madeleine Albright në Kosovë (video)

By | June 11, 2019

(Video) Bill Clinton dhe Madeleine Albright vizitojnë Kosovën në 20 vjetorin e çlirimit të saj

By | June 10, 2019

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton viziton Kosovën

By | June 10, 2019

Marshimi në kohë: udhërrëfyesi i Medlin Ollbrajt për fashizmin, në të shkuarën dhe në të tashmen

By | February 1, 2019

Risjellje në vemendje: Madeleine Albright rreth librit të saj: Fashizmi, një paralajmërim!

By | February 1, 2019

Albright: Krijimi i shteteve etnikisht të pastra, gabim shumë i madh

By | September 25, 2018

Si e ndalëm luftën në Kosovë – Nga Madeleine Albright

By | March 11, 2018

Si përdoret besimi fetar për pushtet personal – Nga William J.Clinton

By | March 11, 2018

LIBRI i Madeleine Albright: Millosheviçi vrau 10 mijë shqiptarë, si e ndalëm konfliktin në Kosovë

By | March 9, 2018

Në Ballkan, Slobodan Millosheviçi fliste shumë për mbrojtjen e Europës së krishterë! NGA Bill J.CLINTON

By | March 9, 2018

Intervista – Madeleine Albright: Kosova, lufta dhe fitorja ime!

By | July 3, 2017

Më 15 maj 1937 lindi Madaleine Albright, gruaja e parë kryediplomate e Amerikës, mike e madhe e shqiptarëve

By | May 15, 2017

Kerry, Albright e nxisin Gjykatën ta vazhdojë bllokimin e ndalim udhëtimit të Trumpit

By | February 6, 2017