VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Wesley Clark

Koronavirus plus Richard Grenell! Nga Elida Buçpapaj

By | March 28, 2020

VIDEO – Leka Buçaj: Në bombardimet 78 ditore nuk isha pilot, por pjesë e shërbimit inteligjent

By | March 27, 2020

Clark: Gligorovi më tha më 1999 se shqiptarët nuk janë si boshnjakët, nuk durojnë, do të luftojnë

By | August 13, 2019

Wesley Clark: Baza e Rusisë në Nish mund të destabilizojë Ballkanin

By | June 15, 2019

Clark zbulon bisedën me Solanën pasi rusët kishin arritur në Prishtinë

By | June 12, 2019

Gjenerali Wesley Clark sot në Kosovë – Ja si i shkruan presidentit Bill Clinton!

By | June 12, 2019

Nga arkivi një kujtim shumë domethënës !

By | April 3, 2019

Wesley Clark: Njëzet vjet më parë ndalëm spastrimin etnik në Kosovë

By | March 27, 2019

GJENERALI WESLEY CLARK – SIMBOL I TRIUMFIT USHTARAK – Një Dekorim i Merituar – Nga Frank Shkreli

By | June 4, 2018

Wesley Clark dekorohet me Medalje Presidenciale

By | May 16, 2018

Clark: Prioritet për Kosovën është zhvillimi ekonomik, jo ushtria

By | May 15, 2018

Clark: Po presim Qeverinë e Kosovës të na lejojë investimet

By | October 20, 2017

MË 28 SHKURT 1998 FILLOI LUFTA E KOSOVËS

By | February 28, 2017

Clark dhe ushtarakë të lartë amerikanë frikësohen nga lidhjet e Trumpit me Putinin

By | November 3, 2016

George Robertsoni sot në Kosovë

By | January 19, 2016