VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mehmet Elezi

(Updated) Për djeni të DFAE – EDA & Z.Amanda Bennett, VOA – Në mbrojtje të Agron Tufës – Prej 1997 Ambasada e Shqipërisë në Bernë është në duart e ish-nomenklaturës Nga Elida Buçpapaj

By | December 6, 2019

Mehmet Elezi dhe Qemal Sakajeva, njerëzit besnikë të regjimit komunist, këshilltarë dhe diplomatë të Berishës

By | February 8, 2017

Fred Abrahams:Sali Berisha mblodhi rreth vetes e qeverisë spiunët e Sigurimit të Shtetit me në krye Mehmet Elezin

By | January 25, 2016

Elida Buçpapaj:Kryeministri Sali Berisha emëroi për 8 vjet Ambasador në Zvicër Mehmet Elezin, një ish-çensor të KQPSH, të pakonvertuar kurrë –

By | December 8, 2015