VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: fuqitë e mëdha

NYT më 1982: Nga urimi i ngrohtë i Andropovit, tek rikthimi i 36 milionë $ flori. “Lufta” e heshtur e sovjetikëve dhe SHBA për Shqipërinë

By | November 9, 2019

Vuçiq paralajmëron vazhdimin e Samitit të Berlinit

By | July 16, 2019

Zyra e kryeministrit e hedh poshtë “marrëveshjen sekrete” Kosovë – Serbi që u publikua në fundjavë

By | February 25, 2019

Më 17 dhjetor 1912 në Londër fillonte Konferenca e Ambasadorëve, e cila copëtoi Shqipërinë

By | December 17, 2018

Kush po i tërheq ‘vijat e kuqe’ për Kosovën dhe Serbinë?

By | September 12, 2018

Injorimi i Ballkanit dhe axhenda e Sorosit, rrezik për ne – Nga L. Todd Wood

By | August 31, 2018

NJË BULVARD I RI NË BEOGRAD ME EMRIN E W. WILSON: PËRSE SERBËT TANI JANË MIRËNJOHËS PËR PRESIDENTIN AMERIKAN? – Nga Muhamed Mufaku *

By | July 18, 2018

Pse po tronditet Serbia – Nga SPARTAK NGJELA

By | June 11, 2018

Vuçiçi: Serbinë e pret katastrofa rreth Kosovës

By | June 7, 2018

PËRPARA ZGJEDHJEVE TË REJA POLITIKE – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | April 24, 2018

Daçiçi: Kosova pranon ndarjen, por nuk e lejojnë ndërkombëtarët

By | April 7, 2018

Vuçiçi: E pamundur që Kosova të fitojë ulëse në OKB pa marrëveshje historike

By | December 31, 2017

“Dialogu intern ” i Vuçiqit me serbët, nuk mund të ndryshojë statusin e Kosovës së shkolonizuar dhe të pavarur – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | July 27, 2017

Fjalimi origjinal i mbajtur nga Hasan Prishtina më 5 maj 1912 në Kullën e Ahmet Delisë dhe teksti i betimit i Kryengritjes

By | July 20, 2017

LETRA E HASAN PRISHTINËS DHE ISË BOLETINIT DËRGUAR FUQIVE TË MËDHA MË 1911

By | March 15, 2017

PROJEKTI I ZHDUKJES SË SHQIPTARËVE, I HARTUAR MË 1939 NGA SHKRIMTARI NOBELIST SERB IVO ANDRIQ – Nga HIVZI ISLAMI

By | November 15, 2016

Karikatura vjeneze më 1913: Koncerti europian, pjesëmarrës në “Funeralin e Shqipërisë”! – Nga Armand Plaka

By | November 11, 2016

29 korriku 1913 si apel bashkimi – Nga BESNIK BAKIU

By | July 29, 2016

Pse Vuçiçi mund të heqë dorë nga formimi i qeverisë

By | July 24, 2016

Prek Cali – Legjenda e Kelmendit – Nga Arber Gashi

By | March 31, 2016

Realpolitika: Për kursin e Kosovës Amerikane që e përshpejton kursin e procesit të Kosovës Evropiane – Nga ARDIAN HAXHAJ

By | August 6, 2015

ÇDO NDRYSHIM I KUFIRIT NË DËM TË KOSOVËS, I PAPRANUESHËM! – Nga XHELADIN ZENELI

By | July 9, 2015

A KENI NDONJË PIKË LOTI PËR POPULLIN TUAJ? – Nga KOLEC TRABOINI

By | June 29, 2015