VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Woodrow Wilson

Fan Noli vendosi që porti i Shëngjinit të quhej “Woodrow Wilson” në 1924 Nga Dorian Koçi, Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar Tiranë

By | July 14, 2019

Në ambasadën e Kosovës në Uashington nderohet presidenti amerikan Woodrow Wilson

By | June 29, 2019

100-VJETORI I KONFERENCËS SË PAQËS – Wilsoni, Noli, Fishta dhe gjëndja aktuale politike në Shqipëri – Nga Frank Shkreli

By | June 28, 2019

Çâshtja e Vlonës – Shkëlqesës së Tij, z. Woodrow Wilson – Nga MUSTAFA KRUJA

By | April 1, 2019

Historia e kufirit SHBA-Meksikë, si lindën problemet ndër vite – Nga Victoria Arpaia

By | February 10, 2019

Më 18 janar 1919 në Paris filloi Konferenca e Paqes

By | January 18, 2019

Më 8 janar 1918 presidenti Wilson paraqiti “14 Pikat” për arritjen e një paqeje të qëndrueshme në Evropë

By | January 8, 2019

100 vjet nga letra e studentëve shqiptarë për Presidentin Woodrow Wilson

By | December 16, 2018

50-VJETORI I QENDRËS WILSON NË WASHINGTON – Shqiptarët dhe Qendra Wilson – Nga Frank Shkreli

By | September 29, 2018

NJË BULVARD I RI NË BEOGRAD ME EMRIN E W. WILSON: PËRSE SERBËT TANI JANË MIRËNJOHËS PËR PRESIDENTIN AMERIKAN? – Nga Muhamed Mufaku *

By | July 18, 2018

Nga Stalini te Mao, Shqipëria socialiste në analizën e Dr. Elidor Mëhillit

By | February 23, 2018

Zbulohet letra – Kur Kostë Çekrezi i shkruante shokut të tij, nipit të presidentit Wilson

By | September 6, 2017

Më 5 shkurt 1917 Kongresi Amerikan miratonte Aktin e Emigracionit, ja kujt i ndalohej hyrja në SHBA

By | February 5, 2017

ME RASTIN E PËRVJETORIT TË VDEKJES SË PRESIDENTIT WOODROW WILSON – Nga Prof. SAMI REPISHTI

By | February 3, 2017

ÇFARË I SHKRUANTE PRESIDENTIT WILSON NJË ZONJË NGA ÇAMËRIA – Nga PERTEFE LEKA

By | October 30, 2016

ROLI I DIASPORËS NË MARRËDHËNIET AMERIKANO-SHQIPTARE – Nga Frank Shkreli

By | March 29, 2016

Edhe një tjetër amerikan që spikat si shpëtimtar i shqiptarëve – Nga SPARTAK NGJELA

By | December 27, 2015

Charles Richard Crane – avokat i Shqipërisë – Nga ARTUR VREKAJ

By | November 13, 2015