VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ARMAND PLAKA

Propozimi amerikan më ’45: Shqipëria të japë Shkodrën e të marrë Kosovën, pretendimet greke të ekzagjeruara, Italia të kthejë Sazanin – Nga Armand Plaka

By | May 24, 2020

“Oqi” greke dhe amnezia historike e shqiptarëve – Nga ARMAND PLAKA

By | October 29, 2019

Mehdi Frashëri më 1921: Nuk kemi konflikte ndërfetare, por zënka partiake – Nga ARMAND PLAKA

By | March 24, 2019

Si i përshkruante shqiptarët një gazetë amerikane në 1904 – Nga Armand Plaka

By | March 11, 2019

“Për në Shqipëri Karl”. Kur autorët e huaj “demonizojnë” shqiptarët – Nga Armand Plaka

By | January 7, 2019

E rrallë: Si i përshkruante shqiptarët një gazetë amerikane më 1904 – Nga Armand Plaka

By | September 16, 2018

1934 – Kur shqiptarëve u prezantohej ambasadori i ri amerikan

By | July 5, 2018

Brezi i ri i historianëve dhe nevoja për rikonceptimin e gazetarisë historike! – Nga Armand PLAKA *

By | June 14, 2018

Propaganda e malazezëve më 1913: Shkodranë, na prisni si çlirimtarë! – Nga Armand Plaka

By | May 27, 2018

Profesor, këtë herë ke gabuar! Aushvici shqiptar është turpi ynë! – Nga ARMAND PLAKA

By | March 31, 2018

1913, “Skutari”, prezenca e parë ushtarake gjermane në Shqipëri – Nga Armand Plaka

By | February 27, 2018

Gjyqi i Maliqit, shtypi francez mban anën e komunistëve. Ja çfarë shkruhej

By | November 26, 2017

1984: Kur arratisja e motrave Islami ishte kryetitull i gazetave spanjolle (fotot)

By | August 10, 2017

1941: Rroftë Shqipëria e re! – Nga Armand Plaka

By | July 8, 2017

Dy harta të rralla – Dëshmi realiste për etnoprezencën shqiptare në ish-Jugosllavi – Nga Armand Plaka

By | May 26, 2017

Fotot e rralla – Kur Serbia bashkëpunonte plot zell me nazizmin për zhdukjen e hebrenjve – Nga Armand Plaka

By | May 24, 2017

AUSTRIAKËT MË 1869: SHQIPTARËT MUND TË BËHEN ZOTËR TË RAJONIT (1) Nga ARMAND PLAKA

By | May 22, 2017

Foto të rralla nga bombardimet aleate në Tiranë më 1944 – Nga Armand Plaka

By | May 19, 2017

Karikatura vjeneze më 1913: Koncerti europian, pjesëmarrës në “Funeralin e Shqipërisë”! – Nga Armand Plaka

By | November 11, 2016

NJË EDITORIAL ‘REVOLUCIONAR’ I MYZAFER PIPËS MË 1944 – Nga ARMAND PLAKA

By | September 30, 2016

Pushtim i i Shqipërisë – Letra e Mehdi Frashërit për Duçen: Më mirë vdekje se çnderim – Nga ARMAND PLAKA

By | August 22, 2015