VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sotir Gjika

7 LETERKEMBIME SOTIR GJIKA – LUIGJ GURAKUQI 16 dhjetor 1920 – 19 prill 1921

By | July 19, 2018

Letërkëmbime Sotir Gjika – Luigj Gurakuqi (tetor 1920)

By | June 30, 2018

Letërkëmbime Sotir Gjika – Luigj Gurakuqi shtator-tetor 1920

By | June 26, 2018

LETERKEMBIME SOTIR GJIKA – LUIGJ GURAKUQI 22 nëndor 1919 – 27 gusht 1920

By | June 20, 2018

Letërkëmbime Sotir Gjika-Luigj Gurakuqi

By | June 14, 2018

Letrat e Sotir Gjikës dërguar Ivanajt, Dodanit, Asdrenit, Vruhos, Zogut…

By | June 11, 2018

STUDENTËT SHQIPTARË NË KONVIKTIN KOMBËTAR TË BARIT – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | June 7, 2018

GJËNDJA POLITIKE NË SHQIPËRI – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 31, 2018

PROBLEMI I KOMUNIKACIONIT NË SHQIPËRI – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 31, 2018

NGJARJA E SINAJËS – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 28, 2018

VATIKANI DHE SHQIPËRIA – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 28, 2018

MISIONI I GOUNARIS – it – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 23, 2018

SHKOLLAT NË SHQIPËRI – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 23, 2018

NJË PËRKUJTESË E SHQIPTARËVE IRREDENTË LIDHJES SË KOMBEVE – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 20, 2018

LETËRSIA SHQIPTARE (Fjala e prof. Zef Skiroit në Institutin Lindor të Napolit) – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 20, 2018

MARTESA E NJË KOLEGU

By | May 13, 2018

SHQIPTARËT KUNDËR ESAT PASHËS – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – E pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 13, 2018

Corriere delle Puglie: PAVARËSIA SHQIPTARE E SHPALLUR NË VLORË

By | May 11, 2018

ITALIA DHE SHQIPËRIA – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 11, 2018

PËRPARA ZGJEDHJEVE TË REJA POLITIKE – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | April 24, 2018

NGATËRRIMET E SINISISË SË BALLKANIT S’PO SHKATRROHEN – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | April 23, 2018

NJË LETËR E RËNDËSISHME E SOTIR GJIKËS – E përktheu nga italishtja EUGJEN MERLIKA

By | April 18, 2018