VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: HASAN PRISHTINA

HUMBJA E NJË ATDHETARI TË MADH – HASAN bej PRISHTINA – Nga MUSTAFA KRUJA*

By | April 26, 2019

Kur pinjojtë e fiseve nomade e bëjnë politikën shqiptare – Nga GANI MEHMETAJ

By | January 31, 2019

Rrëfimi i Mehmet Prishtinës: Si Hasan Prishtina i kërkoi dyluftim një deputeti turko-arab që sulmoi fizikisht Ismail Qemalin

By | November 30, 2018

Itinerari i Pavarësisë – Nga GANI QARRI

By | November 29, 2018

Familja e Hasan Prishtinës kundër zhvendosjes së eshtrave: Nisma thellon ndarjen mes shqiptarëve

By | August 16, 2018

Hasan Prishtina ishte drita, ishte zëri, ishte mendja dhe pushka e kombit – Nga JAHJA LLUKA*

By | August 15, 2018

PROTESTË E FUQISHME E SHQIPTARËVE KUNDËR MËTIMEVE GREKE E JUGOSLLAVE – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Përktheu nga italishtja EUGEN MERLIKA

By | April 4, 2018

Prishtinë, studentët kundër uljes së vlerës së bursave në UP

By | January 8, 2018

Kuvendi i Sinjës, 1912, preludi historik i Shpalljes së Pavarësisë – Nga Ilirjan Gjika

By | December 10, 2017

Foto histori: Ismail Qemali dhe Hasan Prishtina gjatë vizitës në Vjenë

By | August 15, 2017

Hasan Prishtina, uragan i çështjes shqiptare – Nga Jahja Lluka, kryetar i Shoqatës për Kthimin e Shqiptarëve të Shpërgulur nga Trojet e Veta

By | August 12, 2017

Hasan Prishtina, uragan i çështjes shqiptare – Nga Jahja Lluka, kryetar i Shoqatës për Kthimin e Shqiptarëve të Shpërgulur nga Trojet e Veta

By | August 12, 2017

Përshkrimi i atentatit nga gazeta greke e kohës “Maqedonia e Re” (Μακεδονικα Νεα) – Nga ARBEN LLALLA

By | August 12, 2017

Si u vra Hasan Prishtina: Data e saktë e vrasjes është 13 gusht 1933

By | August 12, 2017

Fjalimi origjinal i mbajtur nga Hasan Prishtina më 5 maj 1912 në Kullën e Ahmet Delisë dhe teksti i betimit i Kryengritjes

By | July 20, 2017

LETRA E HASAN PRISHTINËS DHE ISË BOLETINIT DËRGUAR FUQIVE TË MËDHA MË 1911

By | March 15, 2017

UP kërkon t’i kthehet prona ku është ndërtuar Kisha Ortodokse

By | September 19, 2016

Shkarkimi i rektorit Ramadan Zejnullahu nxit reagime në shkallë të gjerë

By | October 22, 2015

Shkarkohet rektori i Universitetit të Prishtinës Ramadan Zejnullahu

By | October 21, 2015

MARRËDHËNIET NDËRSHQIPTARE – NGA DIPLOMACIA E ISMAIL QEMALIT TEK DIPLOMACIA E IBRAHIM RUGOVËS Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 25, 2015