VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: World Vision

E frikshme, 70% e fëmijëve shqiptarë nga 8-18 vjeç kanë përjetuar dhunë

By | September 4, 2019

Raporti i World Vision: Tre të katërtat e fëmijëve të varfër në Shqipëri përballen me dhunën dhe abuzimin

By | June 8, 2016