VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: të rinjtë

Të rinjtë po ikin, radhë të gjata në ambasadën gjermane në Tiranë

By | February 19, 2020

Cilësia e jetesës së shqiptarëve – 62% e popullsisë s’blejnë dot rroba të reja

By | June 22, 2018

Ambasadori Lu, mesazh të fortë shqiptarëve: Korrupsioni merr fund, kur merr fund durimi juaj!

By | December 9, 2017

SHBA: Nga të shtënat për çdo ditë vriten ose plagosen 19 fëmijë

By | June 19, 2017

McDonald’s do të punësojë 250 mijë veta përmes Snapchat

By | June 13, 2017

Basha: Nesër me ne janë qindra mijë shqiptarë – që nga të rinjtë, të papunët, të mashtruarit, të zhgënjyerit dhe biznesmenët

By | May 12, 2017

Të rinjtë: Dialogu me Serbinë nuk solli rezultate

By | January 29, 2017

Friedrich Eber: Në Maqedoni 52.9 përqind e të rinjve janë të papunë

By | November 23, 2016