VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkolla

Këndi i humorit: Blerta, një vajzë gjashtëvjeçare kthehet në shtëpi nga shkolla

By | October 22, 2019

Këndi i humorit: Disa muaj pasi prindërit ishin divorcuar

By | April 1, 2018

Këndi i humorit: Gjini niset për në shkollë dhe mamaja e porosit

By | November 12, 2017

Për debatin mbi Laicitetin e shkollës shqipe Nga Flutura Açka

By | April 18, 2016

Këndi i humorit: Nipit i ishte mërzitur shkolla, bënte shpesh mungesa

By | April 11, 2016