VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: dëshirë

Këndi i humorit: Një grua ec në heshtje në një pyll kur në njëfarë vendi sheh një bretkocë të bllokuar në një shkurre

By | July 2, 2019

Këndi i humorit: Një ditë, teksa po rrija, në shtëpi bie zilja e derës

By | June 4, 2018

Këndi i humorit: – Xhaxha, je shumë sëmurë, edhe pak ditë jetë të kanë mbetur

By | May 4, 2018

Këndi i humorit: Në një lagje të kryeqytetit jeton Maria, shumë e bukur, tejet elegante, grua e një mjeku

By | January 24, 2018

HOROSKOPI E MARTË 2 JANAR 2018

By | January 2, 2018

Këndi i humorit: Një çift po feston njëkohësisht martesën e argjentë dhe 60 vjetorin e lindjes

By | July 15, 2017

Këndi i humorit: Doktori – Xhaxha, je shumë sëmurë, edhe pak ditë jetë të kanë mbetur

By | October 18, 2016

DËSHIRË – Poezi nga DEEPAK CHOPRA – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | August 26, 2015