VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shefi

Këndi i humorit: Në orën 8 të mëngjesit, një polic i ri hyn në komisariat duke gulçuar dhe i mbytur në djersë

By | April 22, 2019

Këndi i humorit: Një polic ngrihet herët e pergjumësh, mbath një këpucë të zezë e një këpucë të kuqe

By | November 10, 2018

Këndi i humorit: Një bionde hyn në zyrën e saj në një gjendje të tmerrshme

By | October 4, 2018

HOROSKOPI E MËRKURË 25 KORRIK 2018

By | July 25, 2018

Shefi “i mirë” – Gazmore nga VIRON KONA

By | June 1, 2018