VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: nxënësit

Këndi i humorit: Në shkollë mësuesi e pyet një nga nxënësit e tij

By | November 8, 2019

Nis viti i ri shkollor, në banka sot 100 mijë nxënës më pak se vjet. 24 mijë vogëlushë, për herë të parë

By | September 16, 2019

Trazira në rrugët e Athinës, policia përleshet me nxënësit

By | October 29, 2018

VIDEO – Ja si shitet droga në gjimnazet e Tiranës, dozat hidhen nga dritaret e klasave

By | September 25, 2018

Këndi i humorit: Gjatë një ore mësimi, mësuesja, si shumë të tjera në shkollë, hyn në klasë me minifund

By | January 22, 2018

Këndi i humorit: Mësuesi i fton nxënësit të bëjnë pyetje

By | January 20, 2018

AMANETI I MËSUESIT – Poezi nga Sejdi BERISHA

By | March 7, 2017

Këndi i humorit: Një inspektor arsimi duke dashur të dinte sa kuptonin nxënësit

By | March 8, 2016

Ja çfarë këshillohen të hanë në mëngjes nxënësit dhe studentët

By | June 27, 2015