VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kartëmonedha

Kartëmonedha kombëtare, Feminizmi dhe Emancipimi mendor: disa propozime – Nga Melsen Kafilaj

By | June 1, 2020

Turqi, konfiskohen kartëmonedha një milion dollarëshe

By | July 21, 2019

Kartëmonedhat e reja 100 dhe 200 euro vihen në qarkullim

By | May 28, 2019

Zvicerania kartëmonedha më e bukur në botë

By | April 8, 2018

Sa kohë duhet për të fituar milionin e parë? Në Zvicër 11 vjet, në Shqipëri më shumë se dy…shekuj!

By | January 1, 2018

Shkoi nga Kosova në Zvicër me vetëm 20 franga, historia e shqiptarit me kartëmonedhën do ju habisë

By | December 5, 2017

Banka e Shqipërisë: Kujdes nga mashtrimi! Kjo është kartmonedha më e falsifikuar në treg

By | April 1, 2017

Frangu zviceran e ndërron ‘fytyrën’ pas 20 vjetëve

By | April 23, 2016