VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: autobus

Këndi i humorit: Një autobus plot me politikanë, ndërsa po përshkon një rrugë malore, rrëshqet në një skarpatë

By | May 6, 2019

Përmbyset autobusi me pasagjerë në autostradën Shkup-Tetovë, të vdekur e të plagosur

By | February 13, 2019

Këndi i humorit: Një fëmijë udhëton me autobus dhe fillon të këndojë

By | February 11, 2019

Këndi i humorit: Hyn një i dehur në autobus dhe fillon të thërrasë

By | February 2, 2019

Këndi i humorit: Njëri ka vjedhur një veturë dhe gjyqtari, sapo fillon seanca gjyqësore, e pyet

By | September 18, 2017

Këndi i humorit: Një fëmijë e pyeti mamanë e tij

By | June 9, 2017

Eksploziv autobusit të funeralit në Tiranë

By | August 25, 2016

Iran, përmbyset autobusi me turistë, 15 të vdekur

By | July 23, 2016

Këndi i humorit: Gruaja kthehet në shtëpi më e merzitur dhe më e zhgënjyer se kurrë

By | May 14, 2016