VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: bujk

Këndi i humorit: Një bujk shkon tek mjeku i tij për vizitë

By | May 18, 2019

Këndi i humorit: Një student i bujqësisë sheh një bujk që po krasit një pemë dhe, duke i shitur mend, i thotë

By | April 27, 2019