VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: vizitë

Këndi i humorit: Një grua dhe një fëmijë, pas një pritje të gjatë, më në fund hyjnë në klinikë për vizitë

By | July 17, 2019

Këndi i humorit: Një bujk shkon tek mjeku i tij për vizitë

By | May 18, 2019

Këndi i humorit: Isha për vizitë te një miku im që kisha kohë pa e takuar

By | March 18, 2019

Kotziasi sot shkurtimisht në Tiranë

By | March 29, 2018

Këndi i humorit: Një mjeku në shtëpi i shpërthen tubi i ujit, ai shpejt merr telefonin dhe thërret një mjeshtër të cilin e njihte

By | November 28, 2017

Unë nuk jam unë – Poezi nga Juan Ramón Jiménez – Përktheu: Skënder Buçpapaj

By | July 18, 2017

Meta-Veselit: Mbështetim demarkacionin me Malin e Zi dhe dialogun Kosovë-Serbi

By | February 21, 2017

ZvPresidenti Amerikan Joe Biden vizitë në Tiranë e Prishtinë

By | May 15, 2016