VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: inxhinier

Këndi i humorit: Një grua është në fillim të marrëdhënieve me burrin e tetë

By | May 9, 2019

Këndi i humorit: Një doktor, një inxhinier dhe një politikan po debatonin

By | March 19, 2019

Më 10 nëntor 1919 lindi Mikhail Kalashnikov, shpikësi i armës që mban mbiemrin e tij

By | November 10, 2018