VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: klinikë

Këndi i humorit: Një grua dhe një fëmijë, pas një pritje të gjatë, më në fund hyjnë në klinikë për vizitë

By | July 17, 2019

Këndi i humorit: Një zonjë takon drejtorin e një klinike ku burri i saj ishte shtruar më parë

By | July 13, 2019

Këndi i humorit: Njëri ishte mjek dhe la ndihmësin e vet për pak ditë në vend të tij në klinikë

By | February 4, 2019

Këndi i humorit: Doktor Qerimit iu fut një pacient i çuditshëm një ditë në klinikë

By | May 30, 2016

Vazhdojnë sulmet ajrore në Alep – goditet një klinikë, shkatërrohet një spital

By | April 29, 2016