VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: urrejtja

FBI: Shtohen krimet e urrejtjes në SHBA

By | November 14, 2018

Raptusi antiqytetar i gazetarit Robelli – Nga Skënder Buçpapaj

By | October 10, 2016

Komiteti i Helsinkit: Para zgjedhjeve shtohet dhuna dhe urrejtja nacionale në Maqedoni

By | July 23, 2016

Valë racizmi në Britaninë e Madhe

By | July 2, 2016

URREJTJA – Poezi nga WISLAWA SZYMBORSKA – Përktheu ELIDA BUÇPAPAJ

By | April 1, 2016

Kush janë përçarësit fatalë të shqiptarëve?! – Nga FLORIM ZEQA

By | August 19, 2015

AFORIZMA NGA ARTHUR SCHOPENHAUER (Artur Shopenhauer, 1788-1860)

By | June 28, 2015