VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Osman Mula

Mihal Luarasi dhe Llambi Blido nuk duan mëshirë, por të drejtat e tyre! Nga Elida Buçpapaj

By | January 17, 2017

Osman Mula ka shumë të drejtë ! Nga Elida Buçpapaj

By | January 16, 2017

Osman Mula: Në RTSH ishte drejtori, ngjitur me të Sekretari i Partisë, ngjitur tij nëndrejtori ushtarak, dhe ngjitur me këtë ishte operativi i Sigurimit

By | December 20, 2015