VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Oscar Wilde

BILBILI DHE TRËNDAFILI – Tregim nga OSCAR WILDE – Përktheu FASLLI HALITI

By | December 12, 2019

Më 16 tetor 1854 lindi shkrimtari i shquar irlandez Oscar Wilde

By | October 16, 2019

Më 30 nëntor 1900 u nda nga jeta shkrimtari i shquar irlandez Oscar Wilde

By | November 30, 2018

ME NJË KOPJE TË NJË SHTËPIE SHEGË – Poezi nga OSCAR WILDE – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 26, 2018

MJERISHT! – Poezi nga OSCAR WILDE – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 26, 2018

PËR GRUAN TIME – Poezi nga OSCAR WILDE – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 26, 2018

Oscar Wilde dhe arvanitasi Moréas – Nga LUAN RAMA

By | April 10, 2017

Aforizma të famshme për dashurinë

By | February 14, 2016

Aforizma nga OSCAR WILDE (Oskar Uajlld, 1854-1900)

By | February 10, 2016

Glykipikros eros – Poezi nga OSCAR WILDE – Shqipëroi: Elida BUÇPAPAJ

By | November 30, 2015

Apologji – Poezi nga OSCAR WILDE – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | October 4, 2015

Aforizma nga Oscar Wilde (Oskar Uajlld, 1854-1900)

By | September 8, 2015

Tri poezi nga Oscar Wilde – I përktheu: FASLLI HALITI

By | August 12, 2015