VOAL

VOAL

Tag Archive: UJPAD

UGSHPD: SERIALI PAFUND I AUTORIATARËVE NË PUSHTET (MASHALLAH EDVIN “HABIBI”- e përgëzon Erdogani Ramën më 20 Shkurt, 2024)

February 27, 2024

Qëndrimi i dytë- UGSHPD: VATRA T’I MERRET KLIKËS SË BRAVAVE DHE T’IU KTHEHET VATRANËVE!

February 12, 2024
Send this to a friend