VOAL

VOAL

Tag Archive: UGPAD

UGSHPD: SERIALI PAFUND I AUTORIATARËVE NË PUSHTET (MASHALLAH EDVIN “HABIBI”- e përgëzon Erdogani Ramën më 20 Shkurt, 2024)

February 27, 2024

Qëndrimi i dytë- UGSHPD: VATRA T’I MERRET KLIKËS SË BRAVAVE DHE T’IU KTHEHET VATRANËVE!

February 12, 2024

UGSHPD: ATSH NË TERR “SORRY YOU HAVE BEEN BLOCKED ”(!)

October 25, 2023

UGSHPD: PIRAMIDA, XHINDI MONIST BRENDA NË SHISHE ME SYTË PËR SAMITIN E BERLINIT NË TIRANË

October 17, 2023

UGSHPD: “SKAKIERA GJEOPOLITIKE”, 90 MINUTAT E TURBULLTA TË RAMËS NË KUVENDIN E SHQIPËRISË

October 14, 2023

UGSHPD: KËRCËNIMI FATKEQËSISHT PO KTHEHET NË NJË NORMALITET TË RI, NJË PARALAJMËRIM PËR DHUNË DHE KRIM NGA ARROGANCA E QEVERISJES

October 4, 2023
  • 1
  • 2
Send this to a friend