VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Talat Xhaferi

Talat Xhaferi përmes gazetës ,,Politika,, të Beogradit e përkrah mendimin e dialogut (pa ndërmjetësues) të A. Vuçiçit(!) – Nga Skënder KARAÇICA

By | February 28, 2020

KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT NDAN “MIRËNJOHJE” PËR UNIONIN ARTISTIK TË KOMBIT SHQIPTAR

By | December 9, 2019

Ligjvënësi Eliot Engel zhvillon takime në Shkup

By | July 7, 2019

Kryeparlamentari Xhaferi shpalli zgjedhjet presidenciale për 21 prill

By | February 8, 2019

Zgjedhje presidenciale dhe parlamentare në pranverë?

By | January 24, 2019

Maqedoni, botohet ligji që lejon përdorimin e gjerë të shqipes

By | January 15, 2019

Ndryshimet kushtetuese u publikuan në Gazetën Zyrtare

By | January 14, 2019

Shqiptari mund të bëhet përkohësisht president i Maqedonisë

By | December 26, 2018

Ligji për gjuhën shqipe pret zgjedhjet e reja presidenciale?

By | June 10, 2018

Instituti për Studime Politike dhe Ndërkombëtare (ISPN) organizon në Shkup “Ditët e Evropës” 2018 – Nga Entela Binjaku*

By | May 11, 2018

Kryeparlamentari Xhaferi për vizitë zyrtare në Turqi

By | April 19, 2018

Xhaferi: Ligji i gjuhëve mund të shpallet edhe pa nënshkrimin e presidentit

By | April 18, 2018

Talat Xhaferi: Ligji i gjuhëve pritet të hyjë në fuqi, ai përmbyll ligjvënien që buron nga Marrëveshja e Ohrit

By | March 20, 2018

Mitropoliti Agatangel: Ligji i gjuhëve u soll në mënyrë jonjerëzore, mbështesim presidentin Ivanov

By | March 16, 2018

Dy faktet e njëpasnjëshëm në favor të ngritjes shqiptare – Nga SPARTAK NGJELA

By | March 14, 2018

Miratohet mes tensionesh ligji për gjuhët në Maqedoni

By | March 14, 2018

Gruevski sulmon fizikisht Talat Xhaferin

By | March 14, 2018

POETET JANË ATA QË OFROJNË NJERËZIT DHE KULTURAT – Nga Sokol Demaku

By | November 6, 2017

Zgjedhjet lokale në Maqedoni, më 15 tetor

By | August 6, 2017

VMRO formoi 10 grupe parlamentare, anulohet seanca për shkarkimin e kryeprokurorit

By | July 7, 2017

Kryeparlamentari Xhaferi konfrontohet me Milloshovskin shkaku i gjuhës shqipe

By | May 30, 2017

Gazeta Zyrtare publikon vendimin për zgjedhjen e kryeparlamentarit Talat Xhaferi

By | May 9, 2017

Meta ftesë kryeparlamentarit të Maqedonisë për vizitë në Shqipëri

By | May 6, 2017

Pas trazirave në Shkup, Brukseli fton në vizitë zyrtare kryeparlamentarin Xhaferi

By | May 4, 2017