VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kongresi i Manastirit

Prishtina dërgoi ekzemplarët me libra për fëmijë ​për bibliotekën e shkollës shqipe ,,Kongresi i Manastirit,, në Çikago – Nga Skënder Karaçica

By | February 10, 2019

Ndërtesa e Kongresit të Manastirit(1908) të vihet në mbrojtjen UNESCO-s – Nga Skënder Karaçica

By | January 6, 2019

Për alfabetin e gjuhës shqipe – Nga Prof. dr. Bardhosh Gaçe

By | December 2, 2018

Parashqevi Qiriazi, si u mor “Himni i Alfabetit” nga Kolegji i Yale

By | November 27, 2018

Nxënësit e shkollës shqipe ,,Kongresi i Manastirit,, në Çikago kremtuan Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë

By | November 26, 2018

Kongresi i Manastirit dhe Mid’hat Frashëri – Alfabeti shqip, 110 vjetori i Kongresit të Manastirit

By | November 15, 2018

Fryma e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit – Nga SAMI REPISHTI

By | June 10, 2018

Manastir, u shënua Dita e Alfabetit Shqip

By | November 23, 2017

KUR PO NDRRONI ALFABETIN? – Nga Fritz RADOVANI

By | November 20, 2016

Shehapi: “Rregullimi i jashtëm i Muzeut të Alfabetit në Manastir fillon më 2017”

By | November 15, 2016

Kongresi i Manastirit: 14 nëntor – 22 nëntor 1908

By | November 14, 2015