VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Serbi– Kosovë

Shqipëria dhe Serbia presion mbi Kosovën – Nga SHABAN MURATI

By | July 7, 2020

Parisi dhe Moska nuk e zëvendësojnë dot Uashingtonin – Nga SHABAN MURATI

By | July 2, 2020

Uashingtoni po mundëson një krizë të re në Ballkan – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | April 4, 2020

Diplomacia ruse e trembur nga zgjidhja e konfliktit Serbi-Kosovë – Nga SHABAN MURATI

By | February 5, 2020

Historia e diplomacisë pa retush*- PËRSE SHQIPËRIA IA LA SERBISË KRYESIMIN E OSBE MË 2012? – Nga SHABAN MURATI

By | January 11, 2020

Carpenter kërkon të “blihet” marrëveshja Kosovë – Serbi me 10-15 miliardë dollarë

By | August 9, 2019

Thirrja e Haradinajt për intervistim në Hagë është një pretekst diplomatik dhe jo juridik – Nga SHABAN MURATI

By | July 26, 2019

Dështimi i madh i BE me Kosovën – Nga SHABAN MURATI

By | January 16, 2019

Intervista – Korrigjimi i kufijve, Meta: Është jetike të mos rikthehen më kurrë pamje të shpërnguljes me dhunë të familjeve

By | August 29, 2018

Rreziqet që i kanosen Ballkanit nëse ndryshojnë kufijtë e Kosovës – Nga Janusz Bugajski

By | August 16, 2018

Aleatët e Serbisë me maskën e ndërmjetësit për Kosovën – Nga SHABAN MURATI

By | March 12, 2018

Lavrovi mbron krimin rusocarist – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | February 27, 2018

Medvegja, Bujanoci dhe Presheva janë shëndrruar në një poligon ushtarak! – Nga Mr.Sc.Refik HASANI

By | August 13, 2017

Defektet e formulës së “dy Gjermanive” – Nga SHABAN MURATI

By | August 3, 2017

BE vazhdon të gabojë me Serbinë – Nga SHABAN MURATI

By | November 16, 2015

ERNST REICHEL – GJERMANIA MBËSHTET FUQISHËM KOSOVËN SHTET TË PAVARUR

By | June 20, 2015