VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ESHREF YMERI

Enciklopedia e mërisë evropiane dhe e përçarjes ndërshqiptare – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | June 22, 2020

Një poezi me tingëllim mjaft aktual për fatin e Kosovës – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | June 18, 2020

Moikomi, i huaji i politikës – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | June 15, 2020

Kujdes, Prishtinë! Ke në dorë fatin e Kosovës! – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | June 9, 2020

Nuk e kanë fajin diplomatët e huaj – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | June 7, 2020

Grekët dhe kompleksi i inferioritetit para etnisë shqiptare – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 28, 2020

Letër Zonjës së Nderuar Vjosa Osmani, Kryetare e Kuvendit të Republikës së Kosovës – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 17, 2020

Jemi komb pa zot – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 15, 2020

Një përgjigje cinike e kryeministrit Rama – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 12, 2020

Letër Zotërisë së Nderuar Albin Kurti, Kryeministër në detyrë i Kosovës – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 2, 2020

Në vijim të analizës së Profesor Mehdi Hysenit, akademik – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | April 29, 2020

Misioni historik i Hashim Thaçit – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | April 27, 2020

“Fjalori frazeologjik anglisht-shqip” i prof.dr. Eshref Ymerit – vepër madhore e leksikografisë sonë dygjuhëshe – Nga Prof. dr. Rami Memushaj

By | April 23, 2020

Pak fjalë për një Ese interesante – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | April 17, 2020

I pushkatuar nga krimineli me damkë Enver Hoxha – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | April 14, 2020

Një vepër e re shkencore e Prof.dr. Eshref Ymerit: Fjalor frazeologjik anglisht-shqip – Nga Prof.dr. Hajri Shehu

By | April 6, 2020

Rrëzimi i Qeverisë Kurti – akt i tradhtisë së lartë – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | March 26, 2020

Argatët e Beogradit, me në krye Thaçin e Mustafën, në sulm kundër Kryeministrit Albin Kurti – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | March 24, 2020

Në gjurmët e një diskutimi në fillim të shekullit XX – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | March 4, 2020

Nga proza tregimtare e shkrimtarit Sotir Athanasi – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | February 27, 2020

Institucionet e gjuhësisë ecin në një hap me klasën politike – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | February 15, 2020

Çmitizimi artistik i diktatorit (në penën e shkrimtares Mira Meksi) – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | January 27, 2020

Në prehrin e shqetësimeve të një intelektuali të shquar – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | January 22, 2020

Një “panteon” me vlera mbarëkombëtare* – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | January 6, 2020