VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: AUREL DASARETI

Fjala atdhe flitet nga zemra edhe kur buzët tona janë të mpira – Nga Aurel Dasareti*

By | February 3, 2020

O shqiptar, s`do mend se diçka nuk është në rregull me ty! – Nga Aurel Dasareti*

By | December 29, 2019

Mos harxhoni kohë duke goditur murin me shpresë se do të hapni derën – Nga Aurel Dasareti*

By | December 17, 2019

Ne i premtuam njëri-tjetrit vëllazëri nën lisin e vjetër, duke prerë gishtat e njëri-tjetrit me thikën ushtarake që bartnim në rrip, dhe duke përzier gjakun

By | December 11, 2019

Besimi i tepruar në parajsë sjell ferrin në tokë – Nga Aurel Dasareti*

By | December 9, 2019

Shqiptar, unë po flas me ty – Nga Aurel Dasareti*

By | November 27, 2019

Shfaroseni fundamentalizmin islamik përpara se me u shfaros kombi shqiptar – Nga Aurel Dasareti*

By | November 22, 2019

“Mini Shengeni” ballkanik është dalje në det e Serbisë përmes Shqipërisë – Nga Aurel Dasareti*

By | November 15, 2019

Nëse i lejon të gjithë të shkelin mbi ty, bëhesh një qilim – Nga Aurel Dasareti*

By | November 8, 2019

Shqiptarët kanë të drejtë legjitime për t`u zhdukur përfundimisht, askush nuk i pengon – Nga Aurel Dasareti*

By | November 1, 2019

Nëse nuk jeton për diçka, vdes për asgjë – Nga Aurel Dasareti*

By | October 17, 2019

Zhurmshëm me të pabesët – Nga Aurel Dasareti*

By | October 5, 2019

Unë të dua ty, vendi im, i njomur në gjak – Nga Aurel Dasareti*

By | September 15, 2019

Nuk mund të flasësh për detin me një bretkosë të ulur në një pus – Nga Aurel Dasareti*

By | September 4, 2019

Largoni klounët nga politika shqiptare – Nga Aurel Dasareti*

By | August 29, 2019

Nëse qentë mund të flisnin, do të kishim të njëjtat telashe me ta si me politik-bërësit shqipfolës – Nga Aurel Dasareti*

By | August 18, 2019

Shqipëri, ndaloje menjëherë Tregtinë e Skllevërve të Seksit – Nga Aurel Dasareti*

By | August 7, 2019

Shqipëria lindi burra të fortë, që rrezatuan lartë në qiell – Nga Aurel Dasareti*

By | July 29, 2019

Kriminelët tradhtarë bastardë shqipfolës që masakruan në pabesi ushtarakët profesionistë kolonel Ahmet Krasniqi dhe kolonel Tahir Zemaj

By | July 17, 2019

Shqiptarë, bëni diçka me vetë shkakun e problemit! – Nga Aurel Dasareti*

By | June 11, 2019

Historikisht, shumica e kritikëve fetarë kanë qenë vetë fetarë – Nga Aurel Dasareti*

By | May 31, 2019

Shqipëri, dielli i jetës sonë, ne nuk përkulemi! – Nga Aurel Dasareti*

By | May 22, 2019

Këtë e them vetëm për ty! – Nga Aurel Dasareti*

By | May 11, 2019

Shqiptar, mos ik por qëndro si një mur guri! – Nga Aurel Dasareti*

By | May 9, 2019