VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: analistët

Analistët që i fshehën popullit misionin e `qelbësirave` të Piktorit – Nga Kim Mehmeti

By | July 30, 2019

Spekulime mbi tonin e zbutur të Presidentit Trump

By | March 2, 2017

Shqetësime rreth pronave të zotit Trump në gjithë botën

By | December 1, 2016

Shqetësim për përhapjen e lajmeve të rreme në internet

By | December 1, 2016

Zëri: Lidershipi kosovar vazhdon të përballet me izolim ndërkombëtar

By | October 28, 2016

Analizë – Pa një stad zhvillimor efikas, Kosova e ka vështirë të mbijetojë si shtet ?! Nga Skënder MULLIQI

By | October 6, 2016

SHQIPËRINË e dua me gjithë zemrën, shpirtin dhe forcën time – Nga AUREL DASARETI

By | July 19, 2015

Një komedi e shpëlarë grekoevropiane që s’dihet se kur do t’i ulet sipari – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | July 15, 2015