VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: REKRUTIM

Faktorët që çuan të rinjtë në luftën në Siri dhe Irak

By | February 25, 2017

Arrestohen dy të dyshuar për mbështetje e financim të terrorizmit

By | March 16, 2016

Alarmi i shërbimeve sekrete italiane: ISIS po rekruton shqiptarë për t’i sjellë në Itali

By | January 13, 2016

RRJETET SOCIALE – INSTRUMENT REKRUTIMIN NË IS

By | June 4, 2015