VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Faruk TASHOLLI

AGIM GASHI, KËNGA DHE JETA – Skicë për portret artisti nga FARUK TASHOLLI

By | July 13, 2017

At Antonio Bellusci i lidhur ngushtë me kulturën popullore të arbëreshëve të Italisë e të arbërorëve të Greqisë Bisedoi Faruk Tasholli

By | January 18, 2017

GANI AZEMI, ZËRI MË AUTENTIK I KOSOVËS NË EUROPË Nga Faruk TASHOLLI

By | November 27, 2016

DONIKA GËRVALLA Nga Faruk Thasholli

By | May 28, 2016

Intervistë – Gagica: Pa ikjen e Isa Mustafës nuk mund të ketë shtetndërtim të mirëfilltë të Kosovës

By | December 30, 2015