VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: komisari i policisë

Këndi i humorit: Komisari i policisë thërret vartësin e tij dhe i thotë

By | May 2, 2019

U nda nga jeta Fausto Cattaneo, për shumë vite drejtues i shërbimeve të anti-drogës

By | February 12, 2019

Londra rrit numrin e policëve të armatosur nëpër rrugë

By | August 3, 2016

Ish-gjenerali sirian: Assadi është figurë shahu e fuqive të huaja

By | April 20, 2016