VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Donika Gërvalla Schwarz

Donika Gërvalla-Schwarz: Dokrra ! Të Anton Qunit dhe Vjosa Osmanit!

By | August 5, 2019

PSE PO LARGOHEM NGA LDK-ja PAS 27 VJETËSH Nga Donika Gërvalla-Schwarz

By | March 20, 2018

TË VËRTETAT E HIDHURA TË LDK-së – Nga DONIKA GËRVALLA-SCHWARZ

By | February 11, 2018

Donika Gërvalla Schwarz: Mos votoni partnerin e VV-së në Gjermani, partinë e majtë “Die Linke”

By | September 23, 2017

Donika Gërvalla Schwarz: Për një LDK të tjetërsuar Kosova nuk ka nevojë!!!

By | September 23, 2017

Saaa? 60.000 vota???!!! – Nga Donika Gërvalla-Schwarz

By | June 14, 2017

Donika Gërvalla: Isa Mustafa me Ismet Beqirin e 3 nënkryetarët e LDK-së të japin dorëheqjen

By | May 10, 2017

Donika Gërvalla flet për hetimet gjermane rreth vrasjes së vëllezërve Gërvalla

By | October 1, 2016

Donika Gërvalla-Schwarz: Ik një horr, e eja një tjetër… Quo vadis Kosova…

By | April 29, 2016

Hashim Thaçi humbësi i javës në gazetën më të madhe gjermane (foto)

By | February 12, 2016

Donika Gërvalla: Nesër më 17 janar familja jonë do të jetë në Dubovik

By | January 16, 2016

17 vjet nga vrasja Enver Malokut – Nga Donika Gërvalla-Schwarz

By | January 15, 2016

Zonja Kancelare, Kosova po bie në dorën e radikalëve – Nga DONIKA GËRVALLA-SCHWARZ

By | December 12, 2015

Gërvalla: Kur do të ngrihemi kundër Veselit, Thaçit, Mustafës, Haradinajt, Kurtit, Limajt?

By | November 30, 2015

Deri ku ka arritur degjenerimi i strukturave të LDK-së – deri në Bruksel Nga Donika Gërvalla-Schwarz

By | November 5, 2015