VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jusuf Gërvalla

Anatomia e një atentati – Nga XHAFER SHATRI

By | January 18, 2020

SKENA NGA JETA E FSHATIT – Poezi nga JUSUF GËRVALLA

By | October 1, 2019

PLUHUR E NGJYRË – Poezi nga JUSUF GËRVALLA

By | October 1, 2019

SHTËPIA NË KORNIZË – Poezi nga JUSUF GËRVALLA

By | October 1, 2019

SHTËPIA QË RRËZOHET – Poezi nga JUSUF GËRVALLA

By | October 1, 2019

Më 17 janar 1982 u vra poeti shqiptar Jusuf Gërvalla, Hero i Kosovës dhe i kombit

By | January 17, 2019

Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka na lanë amanetin e shenjtë se si duhet dashur Atdheu dhe Kombi – Nga Jahja LLUKA

By | January 16, 2019

“BASHKJETESA” E XHELATIT ME VIKTIMËN – Nga JUSUF GËRVALLA, 4 janar 1981

By | August 2, 2018

PRIJËSI I KARVANIT Tregim kushtuar Jusuf Gërvallës Nga Muharrem Blakaj

By | January 15, 2018

Suzana Gërvalla: 1982 – Me femijët tek varri i Jusufit (Foto kujtim)

By | June 4, 2017

Suzana Gërvalla: Më 27 shkurt 1967, Jusufi dhe unë lidhëm jetën përgjithmonë

By | February 27, 2017

Këta tre ideologë të kombit tonë, Jusufi, Kadriu dhe Bardhoshi – Nga Xhafer Leci

By | January 17, 2017

Suzana Gërvalla: 17 janarin 1982 si gjithmonë, edhe këtë vit do ta përkujtojmë në Dubovik

By | January 17, 2017

Donika Gërvalla flet për hetimet gjermane rreth vrasjes së vëllezërve Gërvalla

By | October 1, 2016

Jusuf Gërvalla – Nanës Ajshe: Nanat shqiptare kanë këndue edhe kur kanë kukatë qyqet (tekst dhe faksimile)

By | October 1, 2016

Pejë: 1-3 tetor “Ditët e Jusuf Gërvallës”

By | October 1, 2016

Më 1 tetor 1945 lindi Jusuf Gërvalla, poet dhe atdhetar i shquar shqiptar

By | October 1, 2016

LIBRI I SHENJTË – Poezi nga JUSUF GËRVALLA

By | July 3, 2016

LUFTA DHE ARTI – Poezi nga JUSUF GËRVALLA

By | June 10, 2016

Pse Isa Mustafa ushqen një urrejtje patologjike ndaj Donika Gërvallës – Nga Premton Gërvalla*

By | May 21, 2016