VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Artikujt e autorit : voal.ch

Rama: Kisha e Dhërmiut do të rilindë

By | August 25, 2015

Kështu raportoi AP për vrasjen e Enver Malokut (Video)

By | August 25, 2015

Badivuku, paratë e ryshfetit në frigorifer

By | August 25, 2015

Të rinjtë e AAK: Dudia, Minaku dhe Gjarpëri po shesin kufijtë e Kosovës

By | August 25, 2015

Përgjimet e Shtëpisë me Gjethe – Komentet e diplomatëve të huaj për daljen nga Pakti i Varshavës

By | August 25, 2015

Siguria në trena – AlpTransit do të jetë e vigjëluar

By | August 25, 2015

Balotelli fillon aventurën e dytë tek Milani

By | August 25, 2015

PKK dy vitet e fundit ka rrëmbyer në mal 316 fëmijë

By | August 25, 2015

Një mesazh për burrat-kurva dhe historia ime me Parashqevinë në vagonin e trenit Nga Flutura Açka

By | August 25, 2015

‘Perdja e hekurt’ zhduket në koshin e plehrave të Historisë

By | August 25, 2015

Sonte Anastasia në Tiranë – abuzime me biletat, dyfishohet çmimi

By | August 25, 2015

Churchilli thoshte: Nazizmi është komunizmi i zi, ndërsa komunizmi është fashizmi i kuq! – Nga EDVIN SNORE

By | August 25, 2015

Tregon njëra nga 5 mësueset e para të Beratit, dalë nga Normalja Femnore Korçë Nga ELENI STEFA, Mësuese e Popullit

By | August 25, 2015

Prijës fetarë në shërbim të kombit – Nga REXHEP GOÇI

By | August 25, 2015

Si u sulmuan depot e armatimeve në Elbasan më 1997 (video)

By | August 25, 2015

Si dëshmonte për UÇK-në komandant Drini, i cili do të vritej pas luftës (video)

By | August 25, 2015

Kosova Sot: Asociacioni serb, një mini-shtet brenda Kosovës

By | August 25, 2015

SHBA gati avionët për në Evropë kundër kërcënimeve ruse

By | August 25, 2015

Respektimi i së vërtetës historike, nevojë e domosdoshme – Nga MATTEO MANDALÂ

By | August 25, 2015

“MODERNËT E KOHËS” – Nga BARDHYL XHAMA, “Mësues i merituar”, shkrimtar

By | August 25, 2015

PA MBËRRITUR NË ZEMËR… – Cikël poetik nga QAZIM D. SHEHU

By | August 25, 2015