VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ton Zmali

LETERSIA E ARTI JANE ‘’HIPOTEKIME’’ SHPIRTI – Interviste me poetin dhe prozatorin TON ZMALI Athine

By | January 15, 2020

FJALA PERJETON GJITHMONE FATIN E KRISHTIT … – Fragmente nga krijimtaria e autorit TON ZMALI

By | December 29, 2019

VARKA QIELLORE E NOES – Cikël poetik nga TON ZMALI

By | November 25, 2019

Ton Zmali, një zë i veçantë në letërsinë shqipe – Nga Robert Goro

By | November 17, 2019

SHTËPIA E BOTËS – Poezi nga TON ZMALI

By | October 22, 2019

Ton Zmali, shkrimtari e poeti me ndjenja të zhvilluara dhe me sqimë të hollë… – Nga Zamira MATOSHI

By | October 14, 2019

HYMJE NE SHPINE POETIKE TE TON ZMALIT – Nga PRIMO SHLLAKU

By | October 3, 2019

NJERËZIT E NËNMJEGULLËS – Nga Iliaz Bobaj

By | September 20, 2019

SYNI I TRETË I KRIJUESIT – Nga TON ZMALI

By | September 16, 2019

Ikja e bletëve – Nga Zamira Matoshi

By | September 14, 2019

Kritiku i Balonistave dhe i Mohuesve kasapë të letërsisë… – Esé nga Ton Zmali

By | September 10, 2019

ANDERRIME ZVARRANIKU – Poezi nga TON ZMALI

By | September 6, 2019

Kundraroman në mekanizmin e legjendës – Ese nga Vasil Vasili

By | September 4, 2019

MJEGULLA NË LETERSINË SHQIPE DUHET ÇARË NGA ENGJUJ TË GUXIMSHËM – nga Zamira Matoshi

By | August 31, 2019

Shkrimtarët, “gjeneralët” e veprave të tyre – Nga Adelina Balashi

By | August 19, 2019

KUSH NA PRISHI GJITHE KET’ DASHNI ?…. – Poezi nga TON ZMALI

By | August 16, 2019