VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ruben Diaz Jr

Esad A.Rizai, shqiptaro-amerikani i shquar që e lartëson shqiptarinë – Nga Skënder Buçpapaj

By | June 29, 2020

Zoti Ruben Diaz Jr., Kryetari i Bashkisë të Bronx nderon shqiptaro-amerikanin Z.Esad A. Rizai për merita të veçanta Nga Elida Buçpapaj

By | February 21, 2020

Kremtime për 12 vjetorin e pavarësisë të Kosovën në praninë e Guvernatorit të NY Andrew M.Cuomo & kryetarit të bashkisë të Bronx Borough Ruben Diaz Jr.

By | February 16, 2020

Presidenti i Bronxit Ruben Diaz Jr. në festimin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë

By | November 30, 2019

107 Vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë – Nga Moza Boletini

By | November 29, 2019

Komuniteti Shqiptaro-Amerikan në Bronks feston Ditën e Flamurit me Kryetari e Bashkisë Z.Ruben Diaz Jr

By | November 20, 2019

Kryetari i Bashkisë Bronx Ruben Diaz Jr kremton me Komunitetin shqiptar 107 vjetorin e Pavarësisë të Shqipërisë

By | November 20, 2019

Rubrika: Cilët janë Miqtë e Shqiptarëve: Stephen B. Kaufman, Njeriu i të gjitha kohëve për të gjithë shqiptarët!

By | October 19, 2019

A Letter of Appreciation to the Bronx Borough President Mr. Ruben Diaz Jr. By Elida Buçpapaj

By | October 9, 2019

Mirënjohje për Z. Ruben Diaz Jr., Kryetarin e Bashkisë të Bronx, NYC Nga Elida Buçpapaj

By | October 1, 2019

Z.Ruben Diaz Jr, Kryetari i Bashkisë të Bronx, NYC nderon Elida Buçpapajn për kontributet e saj në gazetari dhe poezi

By | September 25, 2019

A e njihni Rubén Díaz Jr. ? A e dini se në Bronx një rrugë e mban emrin e Nënë Terezës ?!

By | August 27, 2019

Dekorohen patriotë dhe aktivistë të njohur në NY Nga Klara Matja

By | December 2, 2018

Një ditë historike në Mitrovicë! – Nga Rita Saliu*

By | January 14, 2018

105 Vjet Pavarësi e Shqipërisë – Nga Mimoza Dajçi New York

By | November 29, 2017

Presidenti Ruben Diaz Jr. shpalos axhendën 2017 Nga Mimoza Dajçi

By | February 25, 2017

Ceremoni për ndarje Çmimesh në New York – për tri zonja shqiptare me banim në SHBA

By | June 29, 2016

Presidenti Ruben Diaz Jr. dekoron gratë shqiptare në New York – Nga Ludi Metaj

By | June 27, 2016