VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kongresmeni Joe DioGuardi

(Video) Arkiv – LQSHA e kryesur nga Joe DioGuardi nderon Senatorin Joe Biden në vitin 2002 me çmimin Ballkanik për Paqe

By | October 28, 2020

David Hosaflook i shkruan Joe dhe Shirley DioGuardi për gabimin në pllakën e Bob Dole në Prishtinë : Injoranca nuk është ndoshta arsyeja kryesore për këtë moskorrektësi!

By | September 7, 2020

Deklarata publike e LQShA: i bën thirrje qeverisë së Kosovës që të ndreq historinë e rrejshme të paraqitur në pllakën për Senatorin Bob Dole

By | September 7, 2020

(Video e jashtëzakonshme) Kur Regis Philbi dhe Kara DioGuardi e bija e ish Kongresmenit JoeDioguardi i tregojnë publikut rrënjët arbëreshe nga Greçi

By | July 26, 2020
Send this to a friend