VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Bijtë dhe Bijat e Shqipërisë në SHBA

Komuniteti Shqiptaro-Amerikan në Bronks feston Ditën e Flamurit me Kryetari e Bashkisë Z.Ruben Diaz Jr

By | November 20, 2019

Kryetari i Bashkisë Bronx Ruben Diaz Jr kremton me Komunitetin shqiptar 107 vjetorin e Pavarësisë të Shqipërisë

By | November 20, 2019