VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: presidenti Trump

Kritikohet Presidenti Trump për thëniet se sulmet në masë u shkaktuan nga probleme mendore

By | August 9, 2019

SHBA, ndryshime të tjera në udhëheqjen e zbulimit kombëtar

By | August 9, 2019

Përplasjet Trump-Cummings për Baltimorën

By | August 2, 2019

Dorëhiqet shefi i zbulimit kombëtar Dan Coats

By | July 29, 2019

SHBA: Gjykata e Lartë vendos në favor të Presidentit Trump për çështjen e murit

By | July 27, 2019

Ditë dramatike në Uashington me seancën e Prorkurorit të Posaçëm, Mueller

By | July 24, 2019

Pritshmëri e lartë për dëshminë e Prokurorit të Posaçëm Mueller në Kongres

By | July 22, 2019

SHBA, ashpërsohet më tej polemika mes Presidentit dhe ligjvënëseve demokrate

By | July 21, 2019

50 vjetori i misionit Apollo 11 – Presidenti Trump pret astronautët në Shtëpinë e Bardhë

By | July 20, 2019

Uashingtoni zhytet në përçarje politike mbi racën dhe ideologjinë

By | July 19, 2019

Gjykata e Apelit nuk lejon presidentin Trump të bllokojë kritikët në Twitter

By | July 9, 2019

Presidenti njofton urdhër ekzekutiv për pyetjen mbi shtetësinë

By | July 6, 2019

Robert Mueller do të dëshmojë hapur në Kongres

By | June 26, 2019

Presidenti Trump nënshkruan urdhër ekzekutiv për sanksione të reja ndaj Iranit

By | June 24, 2019

Presidenti Trump paralajmëron Iranin

By | June 20, 2019

Presidenti Trump fillon zyrtarisht fushatën për rizgjedhjen

By | June 18, 2019

Presidenti Trump dhe Zonja e Parë fillojnë një vizitë në Britaninë e Madhe

By | June 4, 2019

Presidenti Trump: 1500 trupa në Lindjen e Mesme

By | May 24, 2019

Pelosi: Presidenti Trump dëshiron të hetohet për t’u shkarkuar

By | May 23, 2019

Presidenti Trump dëshiron emigrantë të kualifikuar dhe heqjen e llotarisë amerikane

By | May 18, 2019

New York Times: Çështja e ndërhyrjes ruse, delikate për t’u ngritur para Presidentit Trump

By | April 25, 2019

Agjencia britanike e përgjimit përgënjeshtron akuzat e Presidentit Trump

By | April 24, 2019

SHBA, demokratët kërkojnë raportin Mueller të paredaktuar

By | April 19, 2019

Raporti: Trumpi u përpoq të largonte Prokurorin e Posaçëm

By | April 19, 2019