VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: telefoni

Këndi i humorit: Një rrëfim për një ditëlindje të veçantë

By | October 30, 2019

Këndi i humorit: Një gruaje i bie telefoni për të njëmbëdhjetën herë dhe kur përgjigjet, i thonë

By | July 1, 2019

Mbroni sytë dhe trurin nga lodhja e ekranit me këto tri lloje ushqimesh

By | March 16, 2019

Këndi i humorit: Një bionde u kthye në shtëpi nga puna

By | February 7, 2019

AJO DHE MURET – Poezi nga SULEJMAN MATO

By | September 15, 2018

Këndi i humorit: Një polic çdo mëngjes hyn në një kabinë telefonike

By | January 3, 2018

Këndi i humorit: Një ditë prej ditësh një bionde shkoi tek mjeku me të dyja faqet të djegura

By | September 10, 2017

shpirt – Poezi nga Charles Bukowski – Përktheu: Roland Gjoza

By | February 26, 2017