VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kompjuteri

Celulari dhe kompjuteri po ju plakin më shpejt – Efektet në organizëm

By | January 14, 2020

Këndi i humorit: Një mëngjes një polic del nga shtëpia, shkon në kutinë e postës

By | November 18, 2019

Këndi i humorit: Njëri sapo ka mbaruar ndërtimin e një kompjuteri super-teknologjik

By | November 11, 2019

Nga stresi te zemra, ja “sëmundjet” që po rrezikojnë jetën e profesionistëve shqiptarë

By | September 1, 2019

Këndi i humorit: Një djalë vlonjat, ekspert kompjuteri, u transferua në Tiranë

By | June 30, 2019

TRIORA – Esé nga THANI NAQO

By | May 6, 2019

Mbroni sytë dhe trurin nga lodhja e ekranit me këto tri lloje ushqimesh

By | March 16, 2019

Lëkura jonë ndikon në shpejtësinë e kompjuterit

By | February 22, 2018

HOROSKOPI E SHTUNË 9 DHJETOR 2017

By | December 9, 2017

10 mënyrat që kompjuteri juaj të funksionojë si i ri

By | November 2, 2015