VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: udhëtimi

Këndi i humorit: Në ditarin e saj një grua që kishte udhëtuar me anije shkruante

By | April 5, 2019

MË PARË – Poezi nga CARL ADAMSHICK – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 13, 2018

Britania zbaton ndalesë udhëtimi në Rusi ndaj 1.254 huliganëve

By | June 13, 2018

41 milionë lekë bileta avioni për deputetët

By | March 15, 2018

HOROSKOPI E DIEL 11 SHKURT 2018

By | February 11, 2018

Këndi i humorit: NASA vendos të bëjë një eksperiment dhe të dërgojë në Hënë një majmun dhe një polic

By | July 27, 2017