VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Federico Garcia Lorca

FEDERIKO GARCIA LORKA ( Federico Garcia Lorca ) – Esé dhe cikël poetik përkthyer dhe përgatitur nga FASLLI HALITI

By | July 16, 2019

Për artistët rezistentë – Nga Federico Garcia Lorca

By | July 27, 2018

Suitat e pasqyrave – Cikël poetik nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 16, 2016

SERENATË – Nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 20, 2016

PYLLI I ORËVE – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 13, 2016

FËMIJA MEMEC – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 10, 2016

ORA SFINKS – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 6, 2016

FËMIJA I ÇMENDUR – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 29, 2016

Tmerr në sallën e ngrënies – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 19, 2016

SERENATË – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 17, 2016

Lëngatë dhe natë – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 9, 2016

SYTË – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 28, 2016

HËNA DHE VDEKJA – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Poezi nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | April 18, 2016

IN MEMORIAM – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | March 11, 2016

Ninanana e pasqyrës së fjetur – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | March 4, 2016

SERENATË – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 25, 2016

Hija e shpirtit tim – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 12, 2016

KITARA – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 8, 2016

KËNGË TË REJA – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 1, 2016

MADRIGAL – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 22, 2016

Balada e katrorit – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 13, 2016

Dy poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: FASLLI HALITI

By | October 31, 2015

Mjegull në zemër – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: FASLLI HALITI

By | October 10, 2015

Federico Garcia Lorca – një denoncim për vdekjen e poetit

By | August 19, 2015