VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PETRAQ RISTO

Kallëza në pëllëmbë – Poezi nga Petraq Risto

By | October 9, 2019

ORATORIO PËR BLETËT – Poezi nga PETRAQ RISTO

By | July 31, 2018

Ankimi i Luciferrit – Cikël poetik nga PETRAQ RISTO

By | July 19, 2018

Deti lexohet natën – Cikël poetik nga PETRAQ RISTO

By | July 1, 2018

Pesë poezi nga vëllimi “Udhëtar me pluhur ferri” – Nga Petraq Risto

By | January 29, 2018

Dy poezi nga Petraq Risto

By | January 4, 2018

Poezia e Petraq Ristos, sa elitare aq edhe e thjeshtë – Nga Bardhyl Agasi

By | December 10, 2017

Dy poezi nga vëllimi “Para-j-sa?!” – Nga Petraq Risto

By | November 25, 2017

Hiawatha modern, I fundmi i mohikanëve dhe unë – emigranti i fundit – Nga Petraq Risto

By | September 11, 2017

Pesë poezi nga PETRAQ RISTO

By | June 30, 2017

Mollë zhvirgjëruar nga rrufetë – Poemë nga Petraq Risto

By | November 30, 2016

Koha rrjedh në klepsidër… – Nga Petraq Risto

By | November 21, 2016

Nervozizëm – Cikël me poezi nga PETRAQ RISTO

By | November 16, 2016

Një individualitet i spikatur, një novator – Nga Razi Brahimi

By | November 11, 2016

Varka e lodhur – Cikël poetik nga Petraq Risto

By | November 8, 2016

Prof. Alfred Uçi për librin “Lojë shahu në shekullin XXI” të Petraq Ristos

By | October 29, 2016